Meža tehnika, visā Latvijā

Drukāt

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
tehnika , meža tehnika , dārza tehnika , dārzkopības tehnika , vides kopšanas tehnika , grābekļi, kombaini, , laukumu kopšanas tehnika , lapu savācēji, grāvju kopšanas tehnika , meža frēzes, meža rekultivācijas
1

KarBul, SIA

Graudu 60, Rīga, LV-1058
Apraksts: Zāles, dārza un meža tehnikas veikals - remontdarbnīca, kas jau vairāk kā 10 gadus rūpējas par piemērotiem risinājumiem atbilstoši jūsu vēlmēm, palīdzot jums izvēlēties optimālāko dārza tehniku, kā arī apkopjot un remontējot jau iepriekš iegādātos agregātus. Pārstāvam Stihl, AL-KO, Maruyama, Pubert, Husqvarna, Stiga u.c. pasaulē pazīstamus zāles pļāvēju, trimmeru, krūmgriežu, motorzāģu, kultivatoru un zālienu robotizēto pļāvēju ražotājus. Atrodamies uz robežas starp Mārupi un Ziepniekkalnu, tāpēc viegli varam nogādāt jums nopirkto tehniku un aizbraukt pēc remontējamās tehnikas šajā apkārtnē un ne tikai, jo jūtamies pagodināti sadarboties ar mūsu klientiem visā Rīgas pilsētā, Pierīgā un Latvijā! Tehnikas veikals, lai darbs būtu atpūta!
  • 1 Mežkopības un mežizstrādes tehnika

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Produkti: ✓ Apdares dēļi ✓ Vagondēļi ✓ Spundētie dēļi ✓ Iekšējās un āŗējās apdares dēļi ✓ Blockhouse dēļi Zāģētava:

Zāģētava " Koka Elementi" iepērk zāģbaļķus un apaļkokus. Piedāvā Zāģēšanas, ēvelēšanas un impregnēšanas pakalpojumus.

Kokaugi, SIA

Sveķu 14, Rīga, LV-1084
Pamežs, krūmājs, krūmi, pamales. mežu un cirsmu iepirkšana, meža novērtēšana un taksācija, Cirsmu sagatavošana, Mežizstrādes tehnika .

Kongs, SIA

P.Lejiņa 2a, Jelgava, LV-3004
Dārza tehnika un inventārs

Krasti, ZS

"Krasti" , Madlienas pagasts, Ogres nov., LV-5045
remonts, auto serviss, auto apkope un remonts, vieglo automašīnu remonts, traktortehnikas remonts, meža

Krikers, SIA

Zemītes 2a, Tukums, Tukuma nov., LV-3104
Mežkopības un mežistrādes tehnika , mežizstrādes tehnika , motorzāģi, zāles pļāvēji, elektriskie zāles, ūdenssūknis, metināmie aparāti, metināmais aparāts, eļļas, zāģu eļļas, darba apģērbi, darba apģērbi meža

Lapegles 2, SIA

Zvirgzdene, "Lapegles 2" , Zvirgzdenes pagasts, Ludzas nov. LV-5752
iepirkšana Ludzā, Latgalē, cirsmu iepirkšana Ludzā, Latgalē, meža īpašumu iepirkšana Ludzā, Latgalē,, izvešana, meža zāģēšanas pakalpojumi Ludzā, Latgalē, apaļkoku iepirkšana Ludzā, Latgalē, meža izvešana

Lattrack, SIA

Volguntes 94a, Rīga LV-1046
Lattrack, ķēdes, meža tehnika , meža piekabes, pretslīdes ķēdes, pretslīdēšanas ķēdes, ADR degvielas tvertnes, , lietota tehnika , harvesteru galvas, zāģu sliedes un ķēdes, hidrosadalītāji, piekabes traktortehnikai

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte

Lielā 2, Jelgava LV-3001
Apraksts: Latvijas Lauksaimniecības Universitāte. Pētījumu veicināšana un speciālistu apmācība lauksaimniecības jomā, mežsaimniecības un pārtikas zinātnē, sociālās zinātnēs, datorzinātnēs; konsultācijas graudkopībā un lopkopībā.

Latvijas Biznesa gada pārskats

Pērses 9/11-5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts: Izdevumā Latvijas biznesa gada pārskats ir apkopota informācija par Latvijas „Top uzņēmumiem” un to apgrozījumu. Veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas, sniedzot pārskatu par esošo uzņēmējdarbības situāciju, iezīmējot nākotnes tirgus tendences.

Latvijas lauku atbalsta aģentūra, SIA

Krasta 5-6, Cesvaine, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

SIA Latvijas lauku atbalsta aģentūra ir nesen dibināts, strauji augošs uzņēmums, kurš radies ar finanšu sabiedrības ALTUM atbalstu un šobrīd ir izaudzis līdz nopietnam konkurentam visiem, kas nodarbojas ar mežizstrādi, apauguma novākšanu, meža stādīšanu un kopšanu. Uzņēmums ir iegādājies un vairāk nekā divus gadus pieslīpējis darbinieku pieredzi darbam ar harvesteru, ekskavatoru ar kniebējgalvu un meža izvedējtehniku. Mūsu panākumu atslēga ir spēja novērtēt mūsu darbiniekus un sadarbības partnerus, kā arī spēja ieklausīties un izprast mūsu klientu vēlmes, un ieteikt visizdevīgākos risinājumus.

Latvijas lauku serviss, SIA

Vecpiebalga, "Kalna Viesturi" , Vecpiebalgas pagasts, Cēsu nov. LV-4122
Dārza tehnika , meža tehnika , VIKING zāles pļāvēji, zāles pļāvēji Vecpiebalgā, Ērgļos, Piebalgā, Inešos, mauriņa traktori, zālienu aeoratori, VIKING augsnes kultivatori, zaru smalcinātāji, STIHL mežkopības tehnika

Lekos, SIA

Brīvības 50, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: SIA "Lekos" jau kopš 2001. gada specializējas traktoru, lauksaimniecības tehnikas, kā arī slaukšanas aparātu rezerves daļu tirdzniecībā. Uzņēmums piedāvā arī dažādus citus instrumentus, kā arī traktortehnikas riepas.

Lekāls, SIA. Metālapstrāde Vidzemē

A.Kronvalda 40 k.18, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

Metālapstrāde, detaļu atjaunošana meža tehnikai, detaļu atjaunošana lauksaimniecības tehnikai, detaļu atjaunošana automašīnām, vieglajām automašīnām, kravas automašīnām. Detaļu atjaunošana mežvedējiem, meža vedēju piekabēm. Detaļu atjaunošana traktoriem, traktoru piekabēm. Lietotas, atjaunotas detaļas. Hidromanipulatoru, manipulatoru, fiskaru, hidrocilindru remonts. Valmiera, Jaunpiebalga, Vidzeme, Vecpiebalga, Limbaži, Madona, Sigulda, Gulbene, Cēsis.

Leroko, SIA

Turpinām strādāt!
Ēdoles 54a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: „Leroko” – Lauksaimniecības tehnikas un rezerves daļu tirdzniecība. Automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība. Piegādes, garantijas, konsultācijas. Celtniecības un būvniecības pakalpojumi. Uz vietas plašā klāstā traktori, kombaini, meža tehnika, arkli, augsnes apstrādes tehnika, piekabes, riepas u.c. Plašā klāstā lietotas rezerves daļas traktoriem.

Lielodi, SIA, Mežam un Dārzam , veikals - remontdarbnīca Madonā

Lazdonas 9, Madona, Madonas nov., LV-4801
Meža tehnikas veikals Madonā, Cesvainē, Ērgļos. Mežizstrādes tehnika un aprīkojums., Makita, Krūmgrieži, trimmeri, FORCH, Zāles pļāvēji WORLD, AL-KO Dārza tehnika Madonā.

Ligzdiņas AJ, SIA

"Ligzdiņas" , Apes pagasts, Smiltenes nov. LV-4337
Apraksts:

Mežizstrādes pakalpojumi Vidzemē: zāģēšana, pievešana, kokmateriālu realizācija. Mežu kopšana, stādīšana. Mežu, cirsmu pirkšana.

Lilī, SIA

Brīvības 5a, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Remontdarbnīca, meža dārza tehnika , remonts dārza tehnika , dārza tehnikas remonts, zālespļāvēji, elektriskie, , dzīvžoga šķēres, augstspiediena tīrītāji, dārza tehnika , darba instrumenti, profesionālie instrumenti

Linkerr, SIA

Annas Brigaderes 7, Rīga LV-1082
ceļa, auto transportēšana, lauksaimniecības tehnikas transportēšana, lielgabarīta kravu pārvadājumi, meža