Meža tehnika, visā Latvijā

Drukāt

Mana meža vērtība

Brenguļi, "Brenguļi" -2, Brenguļu pagasts, Valmieras nov., LV-4245
pirkuma līgums, Meža cenas, koksnes cena, meža pārdošana uz celma, Meža vērtība, mežsaimniecība, Meža , zeme, cirsma, meža atjaunošana, Meža tehnika , Mežu pārdošana, koku ciršanas noteikumi, Meža traktori

NT Grup, SIA, metāla konstrukciju ražošana

Kurzemes prospekts 3d, Rīga, LV-1067
organiskā mēslojuma izkliedētāji, šķidrā organiskā mēslojuma izkliedētāji - mucas, puspiekabes pašizgāzējs, meža

Vērsītis, SIA, Veikals

Atmodas 26, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Tirdzniecība, transporta pakalpojumi, auto serviss, riepu serviss, būvniecība, būvmateriāli, instrumenti, remontdarbi, saimniecības preces, sadzīves preces, vīriešu apģērbu tirdzniecība, piederumi, pārtikas tirdzniecība, tehnikas noma, noma Kurzemē, tehnikas noma Latvijā, kokvedējs, kravas mikroautobusi, ekskavators, kāpurķēžu

Triplex, autostiklu tirdzniecība

Katlakalna 3, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Traktortehnikas stikli ✓ Meža tehnikas stikli ✓ Lauksaimniecības tehnikas stikli ✓ Auto stiklu tirdzniecība ✓ Auto stiklu internetveikals Auto stiklu un palīgmateriālu tirdzniecība: ✓ Auto stikli ✓ Kravas auto stikli ✓ Autobusu stikli ✓ Stikli spectehnikai un ekskavatoriem ✓ Izgatavojam stiklus pēc izmēriem vai šablona ✓ Moldingi ✓ Klipši ✓ Ķīmija

Niedrāji MR, SIA

Ugāle, "Jaundarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par mums:

SIA "Niedrāji MR" ir viens no lielākajiem mežizstrādes uzņēmumiem Kurzemē, kas veic mežizstrādes pakalpojumus. Pērk, izstrādā mežus, cirsmas un meža īpašumus visā Latvijā, Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē, Latgalē. Sniedzam harvestera, forvardera, kokvedēja, treilera, buldozera pakalpojumus. Nodrošinām smagās, meža, komerciālās tehnikas sēžu restaurāciju, pirkstu/tapu izgatavošanu. Ražojam taras dēlīšus, šķeldu. Atrodamies Ventspils novadā, Ugāles pagastā, Ugālē. Piedāvātajos pakalpojumos iekļauta kokmateriālu sagatavošana ar harvesteru, kā arī to pievešana ar forvarderi. Piedāvājumā arī cirsmu kopšana un mežaudžu atjaunošana.

shina.lv, Kravas auto riepu serviss, SIA Odler

Latgales 460A, Rīga LV-1063
Produkcija: ✓ Kravas riepas ✓ Smago auto riepas ✓ Kravas riepu serviss ✓ Industriālās riepas ✓ Autobusu riepas ✓ 4x4 komercauto riepas ✓ Vieglo auto riepas ✓ Gaisa auto spilveni ✓ Moto riepas ✓ Motoreļļas un autoķīmija ✓ Akumulatori ✓ Riepu kameras

Ķira, SIA

Pils 2, Viļaka, Balvu nov., LV-4583
Apraksts: Graudu audzēšana, tirdzniecība. Ābolu, zemeņu audzēšana, tirdzniecība.

Rezerve, Autocentrs, auto serviss

Esiet laipni gaidīti pie mums klātienē!
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto servisa pakalpojumi:

Autocentra klientiem piedāvājam: tehniskās apkopes un remontus, a/m sagatavošanu tehniskajai apskatei CSDD, riepu montēšanu un balansēšanu, eļļas nomaiņu dzinējā un agregātos, elektrosistēmas diagnostiku un remontus, degvielas sistēmas diagnostiku un maiņu, a/m mezglu un agregātu maiņu, a/m piekares diagnostiku un remontus, a/m dzinēju, galvu remontu un maiņu, kondicionēšanas sistēmas pārbaudi, uzpildīšanu un apkopi, a/m izplūdes gāzu pārbaudi un regulēšanu, riteņu ģeometrijas pārbaudi un regulēšanu, amortizatoru efektivitātes pārbaudi, bremžu sistēmas pārbaudi un regulēšanu, automašīnu virsbūvju ģeometrijas atjaunošanu uz CAR-O-LINER stenda, virsbūves daļu remontu un/vai maiņu. Plastmasas detaļu remontu, vējstiklu maiņu, automašīnu virsbūvju vai to detaļu krāsošanu tam īpaši paredzētā krāsošanas kamerā ar SPIES HACHER ūdens bāzes krāsošanas materiāliem. Piedāvājam arī automašīnu evakuāciju uz servisu, auto nomas pakalpojumus, kā arī servisa maiņas auto.

Jelgavas Riepu Centrs

Pērnavas 36, Jelgava, LV-3004
Piedāvājam:: ✓ Auto riepas ✓ Auto diski ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ Starplikas ✓ Centrējošie gredzeni ✓ Eļļas ✓ Rema Tip Top, riepu remonta materiāli Par mums:

Jelgavas Riepu Centrs ir uzņēmums, kas savā nozarē strādā jau daudzus gadus. Mūsu piedāvājumā ir  jaunas riepas, lietotas riepas, riepu montāža, balansēšana, riepu remonts. Plašā izvēlē metāla un vieglmetāla diski, disku remontu. Piedāvājam riepu sezonas uzglabāšanu, skrūves un uzgriežņus, disku centrējošos gredzenus, disku flančus.

ToGo serviss, SIA, Riepu serviss

Latgales 230, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts:

"ToGo serviss" SIA veic visa veida riepu remontus motociklu, kravas automašīnu, autobusu, meža tehnikas, traktoru, industriālās tehnikas un cita veida riepām. Riepu demontāža un montāža; riepu balansēšana; riepu remonts, arī ar karsto vulkanizāciju; kameru remonts; sezonas riepu glabāšana; riepu tirdzniecība. Analizējot riepas vizuālo stāvokli un tehniskos parametrus, mūsu speciālisti varēs ieteikt jūsu auto vajadzībai un jūsu braukšanas stilam piemērotākās riepas. Riepu serviss ir aprīkots ar modernām tehnoloģiskām iekārtām, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt riepu nomaiņu un riteņu balansēšanu.

MTE, SIA, Meliorācija, ceļu būve un uzturēšana, būvtehnikas pakalpojumi

Saules 67, Madona, Madonas nov., LV-4801
Pakalpojumi:: ✓ Meliorācijas darbi – būvējam, rekonstruējam, uzturam ✓ Autoceļi un laukumi – būvējam, rekonstruējam, uzturam ✓ Būvtehnikas pakalpojumi – plašs tehnikas parks ✓ Mežizstrāde – sagatavojam un pievedam ✓ Tilti – rekonstrukcija, remonts, uzturēšana ✓ Ūdenskrātuves un hidrobūves – būvējam, attīrām, labiekārtojam

Lekos, SIA

Brīvības 50, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: SIA "Lekos" jau kopš 2001. gada specializējas traktoru, lauksaimniecības tehnikas, kā arī slaukšanas aparātu rezerves daļu tirdzniecībā. Uzņēmums piedāvā arī dažādus citus instrumentus, kā arī traktortehnikas riepas.

Lekāls, SIA. Metālapstrāde Vidzemē

A.Kronvalda 40 k.18, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

Metālapstrāde, detaļu atjaunošana meža tehnikai, detaļu atjaunošana lauksaimniecības tehnikai, detaļu atjaunošana automašīnām, vieglajām automašīnām, kravas automašīnām. Detaļu atjaunošana mežvedējiem, meža vedēju piekabēm. Detaļu atjaunošana traktoriem, traktoru piekabēm. Lietotas, atjaunotas detaļas. Hidromanipulatoru, manipulatoru, fiskaru, hidrocilindru remonts. Valmiera, Jaunpiebalga, Vidzeme, Vecpiebalga, Limbaži, Madona, Sigulda, Gulbene, Cēsis.

BST Steel, SIA

Jaudas 2a, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Melnā tērauda, nerūsējošā tērauda, alumīnija metināšana ✓ TIG(AC/DC), MIG/MAG ✓ Metālkonstrukciju ražošana ✓ Metāla lokšņu locīšana ✓ Metāla lokšņu lāzergriešana ✓ Metāla lokšņu ciršana ✓ Metāla lokšņu valcēšana ✓ Metāla urbšana ✓ Metāla frēzēšana ✓ Metāla zāģēšana ✓ Cauruļu iekšējās šuves slīpēšana ✓ Plazmas griešana

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

Royal Enfield oficiālie dīleri Latvijā

Čiekurkalna 1.līnija 27, Rīga LV-1026
Pakalpojumi:: ✓ Royal Enfield motociklu garantijas apkalpošana un remonts ✓ Motociklu riepu tirdzniecība, remonts, maiņa un balansēšana ✓ Moto tehnikas sezonas uzglabāšana  ✓ Citu motociklu marku apkopes un remonts ✓ Moto tehnikas sagatavošana ekspedīcijām ✓ Motociklu aksesuāru un piederumu tirdzniecība ✓ Moto ekipējuma tirdzniecība (ķiveres, apģērbs, cimdi, apavi u.c.)

AE24, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa

Rīga
Cenas:

Evakuatora pakalpojumu cenas Rīgas robežās

✓ Vieglie auto no 35.00 EUR ✓ Džipi no 40.00 EUR ✓ Busi no 40 EUR ✓ Traktortehnika no 40.00 EUR

Evakuācija nakts laikā (Rīga)

✓ Visiem auto veidiem pēc vienošanās

Evakuatora pakalpojumu cenas ārpus Rīgas robežām

✓ Visiem auto veidiem no 40.00 EUR (plus 0,60 par km) ✓ 100km no Rīgas 0.50 - 1.00 EUR/km + no 30.00 EUR ATKARĪBĀ NO SITUĀCIJAS (JO TĀLĀK, JO LĒTĀK)

Evakuācija nakts laikā (ārpus Rīgas) - Visiem auto veidiem pēc vienošanās. 

✓ Pakalpojumu cenās nav iekļauts PVN 21%. ✓ Neparedzētu apstākļu dēļ cenas var mainīties. ✓ Precīzas cenas var uzzināt, konsultējoties pa tālruni. Individuāla pieeja katram klientam. ✓ Ja klienta vainas dēļ evakuatoram ir jāgaida, papildus tiek pieskaitīti 20.00 EUR/h.

Oferte AGL, SIA

Draudzības aleja 15-9, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Produkti:: ✓ Rekultivācijas frēzes ✓ Akmens frēzes ✓ Meža frēzes/ Mulčeri ✓ Tranšeju racēji ✓ Laukkopības frēzes ✓ Dārzkopības frēzes ✓ Apkures katli Apraksts:

Par "OFERTE AGL": Lietota tehnika. Rekultivācijas frēzes, akmens frēzes, meža frēzes. Laukkopībai. Dārzkopībai. Dārzam. Būvniecībai. Jaunums! Apkures katli.

Siljurģimet, SIA, Metālizstrādājumu ražošanas, izgatavošanas cehs

Dzirnavu 10, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Pakalpojumi:: ✓ Frēzēšana ✓ Virpošana ✓ Plazmas griešana ✓ Metāla locīšana ✓ Visa veida metāla metināšana Mūsu produkcija:: ✓ Degvielas mucas ✓ Inspekcijas lūkas (lūka) laivām, kuteriem (dažāda izmēra) ✓ Granulu tvertnes ✓ Ražojam pēc individuāla pasūtījuma

Stikluserviss.lv, Autostiklu serviss Valmierā

Valmiermuiža, Patversmes 27, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Tonēšana ✓ Kasko ✓ Stikla uzstādīšana ✓ Stikla remonts ✓ Auto stikli ✓ Lukturu pulēšana ✓ Lukturu aplīmēšana ar aizsargplēvi ✓ Stiklu izgatavošana spectehnikai Kasko:: Uzņēmums sadarbojas ar apdrošināšanas akciju firmām. Tā kā sadarbība ir ar visām firmām, tad mājaslapā pavisam vienkārši ir jāizvēlas savs apdrošinātājs, lai uzzinātu, kā internetā pieteikt negadījumu, protams, stikluserviss.lv komanda labprāt jūs konsultēs neskaidrību gadījumā, kā arī veiks transportlīdzekļa bojātās detaļas fotofiksāciju jūsu vietā.